Boudoir Testimonials

 

Manja

"Draga Amanda - hvala ti! Ne bos verjela, kako super je, ker si prisla in s svojo energijo dvignila tudi mene, naju oba!.. Sele danes dojemam, kaj in kako se je dogajalo in se tudi pocutim drugace!
Ti pa moram povedat, da ko razmisljam na vceraj, se pocutim tako dobro, skrivnostno in zapeljivo.. Ko sem se s sestro pogovarjala, kako je bilo, sem ji rekla predvsem to, da sem bila tak kriticna do sebe in svojega telesa, ampak sem na sutingu dobila potrditev, da sem cist super, lepa in sexy taka kot sem, da je vse na meni super... In da smo se vse strinjale, da bi to mogla dozivet vsaka zenska, predvsem pa mama, da je za en dan nekdo drug.. Frizura, make up, obleke, slikanje... ko si enkrat nezna, zapeljiva, drugic pa bitch in strastna,.. To kar smo vse ampak ne znas spustiti na plano tiste prave sebe.

Tud z mojim dragim bova pocasi zbudila spet to strast med nama. Se mu zdi ful dobro, da sem to nardila.. 😉

Ves, da sem mela solzice ze zadnjic, ko sva zvecer sli hitro cez slike. Ampak draga moja, najvec si pripomogla k temu ti s tem, kar si ti in kar imas v sebi. Tebe sem najbolj rabila! 😍😘 "

 

Sandra

"Tole je pa bilo res nekaj neverjetno osvezujocega in do sedaj se nikoli dozivetega, draga Amanda!
Se zdaj, po 14 dnevih se pocutim kot boginja, letim! :)))
Hvala za vse - za tvojo energijo, za trud, za narediti cel dogodek sexy in zabaven hkrati! Ponovim cez par let! :)))"

Neja

"Ko mi je moj dragi dal za rojstni dan boudoir sešn, sem imela dvome - ampak prisežem, to je bilo najboljše darilo ever! :)))))))))))))

Dve sliki visita v najini spalnici in ne morem povedati kakšen filing je ta izkušnja prinesla v najino intimo. ;)"

Maja

"Boudoir photography is an experience that every woman should have on her bucket ticket!
Making it with Amanda, however, is like a cherry on the top of cream. With her relaxing but still professional attitude, Amanda awakens in you a person you didn't even know existed."

 

Using Format