Jean Auguste Dominique Ingres, La Grande Odalisque, 1814
Kaj je Boudoir


Boudoir je bil že od nekdaj pomensko nabit, skoraj mitičen prostor, kjer so suvereno kraljevale aristokratske in (velike) meščanske dame, ki so to bile v duhu in telesu. 

V teh, že skoraj posvečenih prostorih, so dame izražale in gojile svojo prefinjeno feminilnost skozi erotizirano kulturo. Bile so prve elitne vplivnice, katerih položaj v zgodovini in družbi se je odražal znotraj dvorcev ter velikih mestnih palač. Tako je npr. Madame de Pompadour v Versaillesu stanovala prav nad Sončnim kraljem. Temu primerno so bili v boudoir vabljeni zgolj posvečeni, kjer se je sladostrastno pisala marsikatera zgodovinsko pomembna zgodba – od Pariza do Dunaja.

V svoji najpreprostejši obliki je boudoir fotografija romantičen portret dame v intimnih prostorih z izbranim spodnjim perilom. To je doslej najbolj osnovna definicija, a v resnici ne ustreza temu, kaj v resnici boudoir fotografija je.

Zame je boudoir veliko več kot le romantična fotografija. Je vsakič nova izkušnja, ki presega fotografiranje. Je opevanje ženske senzualnosti. Iz ženske poskusim izvabiti vse, kar je v njej lepega in čutnega, njen pogum in njeno pristno naravo. Boudoir je praznovanje tebe! Želim, da sebe vidiš in začutiš kot umetniško delo - in videti sebe kot umetniško delo je idealna metoda, da se naučiš ljubiti svoje telo, točno takšno, kot je. 


Želim, da se vsaka ženska počuti lepo, ne glede na vse. Ne glede na vse. Če si se zredila, če si shujšala, če imaš tri otroke, če si se pravkar razšla s partnerjem, če si se pravkar poročila, če samo želiš proslaviti tvojo čudovitost, si zaslužiš in si vredna, da se počutiš lepo, ne glede na to, kdo si in kaj si preživela. Za večino ljudi je intimno fotografiranje zagotovo premagovanje velikega strahu!


Tragično je, da ima 80 % žensk nizko raven samospoštovanja in ta dvom jih ovira v vsakdanjem življenju.
Tu sem, da ti pomagam spremeniti tvoj odnos do sebe - ker si vsaka ženska zasluži videti in vedeti, kako lepa je.


Po končani boudoir izkušnji boš zagotovo spremenile mnenje o sebi in domov boš odšla s čudovito energijo in samozavestna kot še nikoli.


Kako poteka in kje?

Na prvem uvodnem sestanku, ki je lahko ali preko telefona ali pa v centru Ljubljane, kjer se spoznava, se pogovoriva o tvojih željah, o stilu, o samem poteku fotografiranja in še ostale detajle, se nato določi datum snemanja.

Na dan foto shootinga prideš v moj studio v centru Ljubljane, kjer te pričakam z dvema krasnima ženskama, make up artistko in hair stilistko. Ob super glasbi, ki nam da še več kreativnega zanosa, odpremo šampanjec, izberemo styling in te nadišavimo v tri različne vonje, ki so skrbno izbrani posebej zate (brez parfuma pri opevanju ženske senzualnosti pač ne gre, kajne?). 

Nato se začne najbolj pričakovani del – foto shoot! Če te že sama misel na to plaši, naj te potolažim – dosti lažje je, kot se sliši, verjemi mi! (Preberi si izkušnje drugih, kiso si že podarile to darilo ali pa so ga dobile v dar). Ob vsej podpori, ki jo dobiš od mene (nasveti pri poziranju), se boš popolnoma sprostila in po nekaj urah foto shoota boš rekla – a je že konec? Foto shoot traja tri ure ali več, odvisno od paketa, ki ga izbereš. 

Potem, ko boš skočila spet nazaj v svoja oblačila, bova skupaj izbrali fotografije. Medtem, ko jaz editiram tvoje prve fotografije, se ti lahko sprostiš na kavi ali poznem kosilu. Nato te pokličem in skupaj pregledava rezultat. Če do sedaj še nikoli nisi imela profesionalnega fotosešna, in se videla v vsem glamurju in v tako senzualni vlogi, verjemi, ne boš verjela rezultatu.

In to je to, tu se posloviva. Ni pa treba, da je to konec te tvoje lepe in čutne izkušnje. Ta dan lahko nato zaokrožiš, kot ti srce poželi. Karkoli si že privoščiš (večerja s puncami, vroč zmenek ali 260 selfijev), si privošči z vsemi čuti – to si zaslužiš.

Še zadnja stvar: tvoje fotografije pošljem v digitalni obliki v roku enega tedna, če pa bi rada imela foto album, pa je treba počakati seveda malo dlje.

In cena? Kontaktiraj me in ugotovili bova, kateri paket bi ti najbolj ustrezal na tvoje želje. 

Na tvoj pogum in lepoto! 🖤

AmandaTestimonials


🖤


Draga Amanda - hvala ti! Ne bos verjela, kako super je, ker si prisla in s svojo energijo dvignila tudi mene, naju oba!.. Sele danes dojemam, kaj in kako se je dogajalo in se tudi pocutim drugace!
Ti pa moram povedat, da ko razmisljam na vceraj, se pocutim tako dobro, skrivnostno in zapeljivo.. Ko sem se s sestro pogovarjala, kako je bilo, sem ji rekla predvsem to, da sem bila tak kriticna do sebe in svojega telesa, ampak sem na sutingu dobila potrditev, da sem cist super, lepa in sexy taka kot sem, da je vse na meni super... In da smo se vse strinjale, da bi to mogla dozivet vsaka zenska, predvsem pa mama, da je za en dan nekdo drug.. Frizura, make up, obleke, slikanje... ko si enkrat nezna, zapeljiva, drugic pa bitch in strastna,.. To kar smo vse ampak ne znas spustiti na plano tiste prave sebe.

Tud z mojim dragim bova pocasi zbudila spet to strast med nama. Se mu zdi ful dobro, da sem to nardila.. 😉

Ves, da sem mela solzice ze zadnjic, ko sva zvecer sli hitro cez slike. Ampak draga moja, najvec si pripomogla k temu ti s tem, kar si ti in kar imas v sebi. Tebe sem najbolj rabila! 😍😘 
Manja


🖤


Tole je pa bilo res nekaj neverjetno osvezujocega in do sedaj se nikoli dozivetega, draga Amanda!
Se zdaj, po 14 dnevih se pocutim kot boginja, letim! :)))
Hvala za vse - za tvojo energijo, za trud, za narediti cel dogodek sexy in zabaven hkrati! Ponovim cez par let! :)))
Objem, Sandra


🖤


Ko mi je moj dragi dal za rojstni dan boudoir sešn, sem imela dvome - ampak prisežem, to je bilo najboljše darilo ever! :)))))))))))))

Dve sliki visita v najini spalnici in ne morem povedati kakšen filing je ta izkušnja prinesla v najino intimo. ;)


Hvala ti! Neja


🖤


Amanda - you and Maria made me a goddess, thank you so so so much for it! 

You showed me how to pose and you guided me with your enthusiasm, and you know I went forward and now I am partially working as a model, thanks to you. Whenever you come back to Dubai I would love to do another session again with You! Love, 

Tolen
Using Format